
برای معلومات بیشتر لطفا با ما در تماس شوید
0776212007
info@nasimradio.com
دفتر سخنگوی والی بامیان اعلام کرده است، دو تن از باشندگان این ولایت حین کار در معدن ذغالسنگ واقع روستای خواجه گنج از مربوطات ولسوالی سیغان دچار گاز گرفتگی شده و جان باخته اند.
به نقل از اعلامیه این رویداد حوالی ساعت ۱۲ روز(شنبه، ۱۷ قوس) رخ داده است.
در اعلامیه آمده است، یکی از قربانیان رویداد باشنده اصلی منطقه بامسرای از مربوطات مرکز بامیان و دیگر از قریه خواجه گنج ولسوالی سیغان بودهاست.
در اعلامیه تذکر یافته است، عبدالله سرحدی والی باميان به محض اطلاع از وقوع رویداد به منظور ابراز همدردی و غم شریکی با خانوادههای جان باختهو بررسی معدن ذغالسنگ به ولسوالی سیغان سفر نموده است.
او به مسئولان ملکی، امنیتی و کشفی ولسوالی سیغان صریحآ دستور داده است، بطور جدی از چگونگی استخراج معادن ذغال سنگ در سطح سیغان نظارت همهجانبه نمایند و به هیچ یک از باشندگان مردم محل اجازه ندهند تا معادن ذغال سنگ را در این ولسوالی بصورت غیر حرفوی استخراج کنند.