کم رنگ شدن فرهنگ مطالعه در ولایت بامیان

باشنده‌های شهر بامیان از کم رنگ شدن فرهنگ مطالعه در سال های اخیر در این ولایت ابراز نگرانی کرده می‌گویند: کم رنگ شدن این فرهنگ نقش مستقیم و منفی بالا فروش کتاب و سطح آگاهی مردم داشته است.

آرزو پارسا، یکی از باشندگان بامیان می‌گوید، «مطالعه از موارد ضروری و حیاتی برای مردم و به خصوص نسل جوان است و برای بهبود فرهنگ مطالعه نیاز است که مردم از اهمیت و ضرورت مطالعه آگاه شوند.

باشنده های این ولایت می‌گویند، مطالعه نقش کلیدی در موفقیت فردی و توسعه اجتماعی جامعه دارد، اما متأسفانه این فرهنگ والا در سال های اخیر بگونه‌ی بی‌پیشینه کم رنگ شده‌است.

حسین امیری بیش از یک دهه می‌شود در مرکز شهر بامیان کتابفروشی دارد. او گوید، در سال روان نسبت به سال های گذشته کمترین فروشات را داشته است.

نور اعظم عدیل، یک تن از فعالان اجتماعی در این ولایت می‌گوید، برای نهادینه ساختن فرهنگ مطالعه و تحقیق ضرورت است تا برنامه های عملی از سوی مسئولین، نهاد ها، و افراد جامعه صورت گیرد.

در همین حال مسؤلان در ریاست اطلاعات و فرهنگ بامیان می‌گویند، « کتاب خانه عامه بامیان با بیش از ۱۰ هزار جلد کتاب، مکانی خوبی برای دست یابی به منابع معتبر است.

عبدالوکیل ظاهری مدیر کتاب خانه این ریاست می‌گوید، ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بامیان همواره برای تشویق و ایجاد سهولت ها برای باشنده‌های ولایت بامیان در قسمت دسترسی به منابع معلوماتی و نهادینه سازی فرهنگ مطالعه کوشیده‌است.

فرهنگيان و باشندگان بامیان؛ نبود انگیزه میان مردم و بخصوص جوانان، ضعف اقتصادی، نبود کتابخانه های مجهز و منابع بروز را از جمله عواملی می دانند که در کم رنگ ساختن فرهنگ مطالعه نقش دارند.

آنان از حکومت می‌خواهند، تا زمینه هر چه بیشتر دسترسی به کتاب و منابع را مهیا کرده، نمایشگاه ها و مسابقات کتابخوانی را برای بهبود این فرهنگ برگزار نماید.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
دانلود قالبطراحی سایتطراحی سایتسایت ایران
دانلود قالبطراحی سایتطراحی سایتسایت ایران