«زنگ مکتب» به مناسبت آغاز سال تعلیمی ۱۴۰۴ در دایکندی نواخته شد

توسط مجتبی فهیم 01 فروردين, 1404 992 0

هم‌زمان با آغاز سال جدید تعلیمی، برنامه «زنگ مکتب» امروز، پنج‌شنبه، اول حمل ۱۴۰۴ خورشیدی، با حضور مقام‌های محلی، مسئولان معارف و شماری از دانش آموزان در لیسه ذکور سنگموم در شهر نیلی برگزار شد.

سخنرانان بر نقش آموزش در آینده جوانان و پیشرفت اجتماعی تأکید کردند. آنان همچنین از خانواده‌ها خواستند تا فرزندان خود را به ادامه آموزش تشویق کرده و از فرصت‌های آموزشی بهره ببرند.

رحمت‌الله قندیلی رئیس معارف دایکندی در این مراسم آموزش را یکی از ارکان اساسی پیشرفت جامعه دانسته و از معلمان خواسته است که تدریس را صرفاً یک شغل نپندارند، بلکه آن را وظیفه‌ای انسانی و مسئولیتی ملی تلقی کنند.

او با اشاره به جایگاه علم در اسلام، از اساتید و علمای دینی خواست که با رفتار نیکو به تربیت نسل آینده بپردازند و از تکبر در آموزش بپرهیزند.

رئیس معارف دایکندی از مدیران مکاتب خواست، شاگردان را با اصول و ارزش‌های اخلاقی آشنا ساخته و بر حفظ نظم و انضباط در محیط‌های تعلیمی نظارت جدی داشته باشند.

مولوی رحمت‌الله ابوضیا رئیس دفتر والی دایکندی نیز در سخنان خود دانش را پایه اصلی پیشرفت دانست و بر اهمیت آن در تعالی فرد و جامعه تأکید نمود.

 وی خاطرنشان کرد، افرادی که به سلاح علم مجهز هستند، نزد خداوند جایگاه والایی دارند و از شاگردان خواست که با جدیت و هدفمندی به تحصیل پرداخته و در ترویج فرهنگ اسلامی سهیم باشند.

با برگزاری این مراسم، سال تعلیمی جدید در دایکندی رسماً آغاز شد و هزاران دانش آموز در مکاتب مختلف این ولایت، به امید دستیابی به آینده‌ای روشن به صنف‌های درسی خود بازگشتند.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
دانلود قالبطراحی سایتطراحی سایتسایت ایران
دانلود قالبطراحی سایتطراحی سایتسایت ایران