مولوی عبدالکبیر: به مشکلات و خواسته های مردم بامیان رسیدگی می‎شود

مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی رئیس الوزرای کشورهمراه هیأتی متشکل از مولوی عطاالله عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مولوی علی جان معین وزارت سرحدات اقوام و قبایل به ولایت بامیان سفر کردند.

مولوی محمد عبدالکبیردر نشستی که تحت عنوان «اتحاد، اخوت و هماهنگی مردم بامیان» امروز(سه شنبه، 22 عقرب) در مرکز بامیان برگزار شده بود به دستاوردها و مبارزات ۲۰ ساله امارت اسلامی اشاره کرده گفت، افرادی که در سال‌های گذشته به قوم‌گرایی و تعصبات قومی دامن زده‌اند دیگر مورد احترام نیستند.

به گفته وی، با حاکمیت ا.ا. افغانستان تمام تعصبات قومی و لسانی از بین رفته است.

معاون سیاسی رئیس الوزرا، از گسترش روابط افغانستاتن با چهل کشور جهان یاد کرده افزود؛ این روابط در حال گسترش می باشد.

با این حال،نصرالله واعظی، رئیس شورای علمای شیعه بامیان، در این نشست از فرهنگی بودن مردم بامیان یادآور شده گفت، این مردم از لحاظ تحصیلات و فرهنگ در سطح بالایی قرار دارند ولازم است؛ مشارکت در نهادهای دولتی بر اساس ظرفیت و جمعیت مردم بامیان باشند.

واعظی بازگشایی دروازه های مکاتب و دانشگاه بروی دختران، فراهم سازی زمینه ای اشتغال، آغاز پروژه های اقتصادی و زیر بنایی به خصوص سرک حلقوی گردندیوال را از دیگر خواست های مردم بامیان بیان داشت.

وزیر احمد ستیز نماینده وکلای گذر، نیز از حکومت فعلی خواست که قیمت برق در بامیان را کاهش یابد؛ زیرا هر کیلووات برق در حال حاضر ۴۵ افغانی است.

 او همچنین بر لزوم تسهیل صنعت گردشگری در بامیان تأکید کرده افزود، برای توریست‌ها و خانواده‌ها باید اجازه داده شود تا با امنیت روحی و جسمی بتوانند از مراکز فرهنگی و توریستی بامیان بازدید نمایند.

وی افزود، بعضی از معادن ولایت بامیان در حال استختراج می باشند باید از آنها استفاده درست صورت گرفته و بخشی از عواید آنها به بازسازی این ولایت تخصیص یابد.

با این حال، مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی رئیس الوزرا کشور به مردم بامیان اطمینان داد به تمام خواسته های شان از سوی امارت اسلامی افغانستان رسیدگی خواهد شد.

نشستی که تحت عنوان «اتحاد، اخوت و هماهنگی مردم بامیان» برگزار شده بود، سخنرانان روی تقویت روحیه اتحاد و همدلی میان اقوام ساکن در کشور تاکیده نموده و گفتند، همه مردم افغانستان به شمول مسئولان حکومتی از شرایط پیش آمده استفاده درست کرده و برای اینده مطمن و سازگار کنارهم قرار گیرند.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آخرین ویرایش در سه شنبه, 22 آبان 1403 21:27
دانلود قالبطراحی سایتطراحی سایتسایت ایران
دانلود قالبطراحی سایتطراحی سایتسایت ایران